2009. július 14., kedd

Numis.hu indulás

Köszöntelek kedves Érdeklődő!

Örömmel jelenthetem be, hogy elindul Magyarország első többnyelvű aukciós oldala és Magyarország első olyan aukciós oldala, amelyen csak gyűjtői kategóriák szerepelnek.

Mostantól a teljes gyűjtői közösség számára elérhető a Numis.hu a www.numis.hu címen!

Sejtésem szerint nem csak bennem fogalmazódott meg az igény, hogy az általunk aukcióra bocsátott érméinket, bankjegyeinket nem csupán a hazai közönségnek, hanem a környező országok gyűjtői számára is elérhetővé kívánnánk tenni. Szándékosan nem terméket, portékát, vagy lim-lomot írtam, amikkel ömlesztve „fárasztanak” bennünket a különféle aukciós oldalak – nem beszélve arról, hogy rendesen szedik minden után a sarcot, hogy vastagabb legyen a zsebük.
A numis.hu-n, csak gyűjtői kategóriák találhatóak meg!

Elhivatottságot érzünk az Önök kényelmének kiszolgálása felé. Exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, pénztárca kímélően. De, hogy ez ne csak üres frázisnak tűnjön, be is bizonyítom.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy a meghirdetni kívánt aukcióért valaha költséget számolunk el:
- Nincs aukciómeghirdetési díj!

További csábító ajánlatnak tartom, hogy a vásárlás jutalékmentes és az eladásokat terhelő összes költség a
- 4%-os értékesítési jutalék!

Sajnos sokszor próbálnak átverni, hamis licitet adni csalók, eme probléma kiküszöbölésére is létezik megoldásunk.
- A csalókat úgy szűrjük ki, hogy még más néven sem tudnak újra licitálni vagy eladni!

Biztonságos szervereink még áramszünet, földrengés és kánikula esetén is gond nélkül üzemelnek, hogy Önök egy licitről se maradjanak le.

Annak érdekében, hogy termékeinket nemzetközi porondon is megmutathassunk, az oldal adatbázisa a nemzetközi Bidfind katalógusba kerül napi frissítéssel feltöltésre! A nemzetközi eladásokat a többnyelvűség mellett a Paypal fizetési kapuval is segítjük.

Természetesen a numis.hu-n is használhatjuk a jól megszokott szolgáltatásokat is, mint a zárt, fix áras és holland aukciók, automatikus meghosszabbítás és újrameghirdetés, termék- és aukciófigyelő, testreszabható e-mail-es értesítések, termékek közti keresés, számlára gyűjtött fizetési tételek, értékelések és tagsági szintek.

Regisztráljon még ma!

A regisztráláskor nem kell utalni semmit, a bankkártyájuk száma sem ránk tartozik.
Minden regisztráció esetén 500 Forint ajándékot azonnal jóváírunk, s augusztus 31-ig értékesítési jutalékot sem számolunk fel!

Most zárom soraimat, mert a világért sem húznám sokáig az idejét, s arra kérem látogasson el hozzánk a www.numis.hu címre, s nézze meg folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat.

Várjuk visszajelzéseiket és javaslataikat e-mailben az info@numis.hu címen, vagy a Numis.hu kapcsolatoldalán.
Mert mi számítunk Önre, hogy Ön is számíthasson ránk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése